İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Ataoğlu: "Farklı yerlerden turist getirmek için çalışıyoruz"

Ataoğlu: "Farklı yerlerden turist getirmek için çalışıyoruz"

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Meclis'te yaptığı konuşmada turizm konusunun gündemlerinde olduğunu dile getirerek sektörün Maliye Bakanı'yla yaptığı görüşmelerde bu konunun da ele alındığını belirtti.

Yayın Tarihi: 15/04/19 12:27
okuma süresi: 1 dak.
Ataoğlu: "Farklı yerlerden turist getirmek için çalışıyoruz"
A- A A+
Yolcu sayısında düşüş olduğunu, bu sayıyı nasıl artırabilecekleriyle ilgili girişimleri bulunduğunu kaydeden Ataoğlu, ülkeye farklı destinasyonlardan turist getirmek için çalışmaların sürdüğünü anlattı.

Yerli istihdam ve yerli üretimin desteklenmesiyle ilgili Ocak ayında yapılan çalışmanın ikincisini Mayıs'ta yapacaklarını dile getiren Ataoğlu, bu çalışmanın elde edilen somut veriler ışığında geniş katılımla gerçekleştirileceğini anlattı.

Teşvikler konusunda yapılan çalışmalara değinen Ataoğlu yeni teşvik kitapçığının Haziran ayında dağıtılacağını açıkladı.

Ataoğlu Tatar'a bu konuya gösterdiği ilgi için teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.