EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ ACM Öğrenci Topluluğu seminer gerçekleştirdi

DAÜ ACM Öğrenci Topluluğu seminer gerçekleştirdi

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Sosyal ve Kültürel Aktiviteler Müdürlüğü'ne bağlı "Association for Computing Machinery" ACM Öğrenci Topluluğu tarafından seminer gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 15/04/19 12:43
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ ACM Öğrenci Topluluğu seminer gerçekleştirdi
A- A A+
Bilgisayar Mühendisliği Amfi'sinde gerçekleştirilen söz konusu etkinlikte Turkcell'de çözüm mimarı ve kıdemli veri mühendisi olarak çalışan Emrah Mete makine öğrenmesi, yapay zeka ve bu konuların uygulama alanları ile ilgili sunum gerçekleştirdi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu etkinlikte katılımcılar, günümüzde trend olan bu teknolojilerin endüstride uygulama alanları konusunda bilgi sahibi oldular. Etkinlik, katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılması ve ACM Öğrenci Topluluğu Başkanı Hasan Erbilen tarafından Mete'ye plaket takdim edilmesinin ardından sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.