İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Arıklı: "Dünyanın en pahalı haberleşme sistemine sahibiz"

Arıklı: "Dünyanın en pahalı haberleşme sistemine sahibiz"

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, Meclis'te yaptığı konuşmada BTHK'nın son derece çağdaş bir kurum olduğunu fakat kiralık bir binada çağdaş olmayan koşullarda hizmet vermek durumunda kaldığını belirtti.

Yayın Tarihi: 15/04/19 15:07
okuma süresi: 1 dak.
Arıklı: "Dünyanın en pahalı haberleşme sistemine sahibiz"
A- A A+
BTHK'nın başında bu işi bilen profesyonel insanlar olduğunu kaydeden Arıklı, ancak kurumun kiralık bir binada çağdaş olmayan koşullarda hizmet verdiğini dile getirdi.

Arıklı, bu konuda ihaleye çıkılması için bir an önce harekete geçilmesi gerektiğini belirtti.

Kurumun görevini yerine getirebilmesi için Bilişim Suçları Yasası'nın bir an önce Meclis'ten geçmesinin önemli olduğunu dile getiren Arıklı, üçüncü GSM operatörünün ülkeye gelmesinin elzem olduğunu kaydetti.

"Dünyanın en pahalı haberleşme sistemine sahibiz" diyen Arıklı, rekabet ortamı ve daha ucuz haberleşme sağlanabilmesi için üçüncü GSM operatörüne ihtiyaç olduğunu dile getirdi.

Arıklı, kurumun ıslahının sağlanması gerektiğini de söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.