TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

Binali Yıldırım: "Bu seçim başlı başına murdar olmuş bir seçimdir"

Binali Yıldırım: "Bu seçim başlı başına murdar olmuş bir seçimdir"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, İstanbul'daki seçim sonuçlarına ilişkin, "Bu seçim başlı başına murdar olmuş bir seçimdir. Murdar etin de kavurması olmaz" dedi.

Yayın Tarihi: 15/04/19 15:13
okuma süresi: 2 dak.
Binali Yıldırım: "Bu seçim başlı başına murdar olmuş bir seçimdir"
A- A A+
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında, "Yargısal süreç devam ediyor" dedi.

İtiraz sürecinin her seçimde olduğuna işaret eden Yıldırım, şöyle devam etti:

"Hukukun peşindeyiz, vatandaşlarımızın verdiği oyun sandıkta iç edilmesinin önüne geçmeye çalışıyoruz. Oylar sandıkta iç edilmiştir, bu kadar açıktır. Bizim oylarımız karşı adaya yazılmıştır. İstanbul gibi memleket büyüklüğünde bir şehri yönetecek başkanın şaibeler ve sakatlanmış bir seçim sonucuyla başkan olması doğrusu pek hoş bir şey olmaz. Seçimde yapılan usulsüzlükler, yanlışlıklar, şaibeler, oy hırsızlıklarıyla sınırlı değil. Daha birçok yanlışlar var."

"HEPİMİZE DÜŞEN SÜKUNETLE BEKLEMEKTİR"

Seçim sonucunun beklenmesi gerektiğini vurgulayan Yıldırım, "Hepimize düşen, sonucu sükunetle beklemektir. Dış ülkelere mesajlar göndermek, dış ülkelerin Türkiye'ye baskı yapmasını sağlamak, bunlar bizim milletimizin canını sıkmaktadır. İmamoğlu'na YSK'nin vereceği kararı sükunetle beklemesini bir kez daha tavsiye ediyorum" diye konuştu.

"MURDAR OLMUŞ BİR SEÇİM"

Yaşananları İstanbulluların takdirine bıraktığını belirten Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sahtekarlığın son kullanım tarihi olmaz. Sahtekarlık başta yapılmışsa sonuna kadar devam eder. Bu tıbbi ilaç değil. Seçmenin iradesini ve oyunu çalmak bir miada bağlı değildir. Son kullanım tarihi de olmaz. Bunu İstanbulluların takdirine sunuyorum. Bu seçim başlı başına murdar olmuş bir seçimdir. Murdar etin de kavurması olmaz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.