ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Uyuşturucu tasarrufuyla suçlanan Abdulkadir Kartal serbest

Uyuşturucu tasarrufuyla suçlanan Abdulkadir Kartal serbest

Mağusa'da Narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda evinin önündeki arazide bulunan 153 adet tam, 12 parçacık ve bir miktar da toz halinde uyuşturucu madde içeren hap ile ilgili tutuklanan Abdulkadir Kartal, suça bağlayıcı hiçbir delilin bulunmaması nedeni ile serbest bırakıldı.

Yayın Tarihi: 16/04/19 07:30
okuma süresi: 2 dak.
Uyuşturucu tasarrufuyla suçlanan Abdulkadir Kartal serbest
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire Bahadi

Polis Genel Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerinin geçtiğimiz günlerde Mağusa, Maraş bölgesinde düzenlediği operasyonda bir arazi içerisinde ele geçirdiği 153 adet tam, 12 adet yarım ve yaklaşık 2 buçuk gram toz halinde MDMA türü haplar ile ilgili tutuklanan Abdulkadir Kartal ile ilgili dün yeni bir gelişme yaşandı.

Kartal'ın suçla bağlantısı olup olmadığını araştıran polis, delil tespit edemeyerek Kartal'ı dün serbest bıraktı. Tutukluluk süresi dolan Kartal mahkeme huzuruna çıkarılmadan salıverildi. 3 günlük tutukluluk süresinin ardından özgürlüğüne kavuşan Kartal, "sevenimiz olduğu kadar sevmeyenimiz de var bu bana yapılmış bir komplo olabilir" şeklinde konuştu.

"SUÇUM YOK, POLİS DE DELİL BULAMADI"

Mağusa bölgesinde emanetçilik yaptığını ve tanınan bir aileden olduğunu belirten Abdulkadir Kartal, bugüne kadar Narkotik polisi ile hiçbir sorun yaşamadığını söyledi. Kartal bu yaşananları kendisini seven olduğu kadar sevmeyen de olduğunu ifade ederek komplo olabileceğine dikkat çekti. "Alacağımın üzerine gitmem rahatsızlık yaratmış olabilir" diyen Kartal, "suçum yok, polis de delil bulamadı" şeklinde konuştu. Kartal'ın avukatı İbrahim Demirtaş'ta Kartal'ın ilk günden itibaren suçsuz olduğunu bildiği için ilk andan tutukluluk talebine itirazda bulunduklarını, mahkemenin soruşturmanın selameti açısından polise 3 gün fırsat tanıdığını ancak günün sonunda adaletin doğru olarak tecelli ettiğini kaydetti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.