TÜRKİYE
okuma süresi: 2 dak.

TC Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Notre Dame Katedrali mesajı: "İnsanlık için büyük bir felaket"

TC Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Notre Dame Katedrali mesajı: "İnsanlık için büyük bir felaket"

Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Paris'teki Notre Dame Katedrali'nde çıkan yangını büyük üzüntüyle izlediklerini belirtti.

Yayın Tarihi: 16/04/19 08:50
okuma süresi: 2 dak.
TC Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Notre Dame Katedrali mesajı: "İnsanlık için büyük bir felaket"
A- A A+
T.C. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Paris'teki Notre Dame Katedrali'nde çıkan yangınla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Paris'teki Notre Dame Katedrali'nde çıkan yangını büyük üzüntüyle izlediklerini belirtti. Çavuşoğlu, paylaşımında şunları kaydetti:

"Paris'teki Notre Dame Katedrali'ndeki yangını büyük üzüntüyle izliyoruz. Dünya Mirası'na ait bu mimari şaheserin tahrip olması tüm insanlık için büyük bir felaket."

TC CUMHURBAŞKANLIĞI İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN'DAN NOTRE DAME KATEDRALİ MESAJI

Türkiye Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Paris'teki Notre Dame Katedrali'nde çıkan yangından büyük üzüntü duyduklarını belirtterk, "Notre Dame Katedrali, yalnızca Fransa'nın sembolü değil, insanlığın ortak mirasının bir parçasıdır." ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Paris'teki Notre Dame Katedrali'nde çıkan yangınla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Paris'teki Notre Dame Katedrali'nde çıkan yangından büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Altun paylaşımında şunları kaydetti:

"Fransa'nın Paris şehrinde çıkan yangının acı haberini büyük bir üzüntüyle almış bulunuyoruz. Notre Dame Katedrali, yalnızca Fransa'nın sembolü değil, insanlığın ortak mirasının bir parçasıdır."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.