GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

Barış Burcu'nun bu sözleri kime?

Barış Burcu'nun bu sözleri kime?

Açıklamasındaki detaylar #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 16/04/19 08:59
okuma süresi: 2 dak.
Barış Burcu'nun bu sözleri kime?
A- A A+
Köşe Yazarı Erçin Şahmaran, bugünkü köşe yazısında, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Barış Burcu ile yaptığı röportaja yer verdi...

Şahmaran'ın aktardığına göre, Barış Burcu, Cumhurbaşkanlığı seçim süreci ile ilgili de açıklamalar yaptı...

İşte Burcu'nun sözleri:

Sayın Cumhurbaşkanının adaylık için kararı kendisine ait olmakla beraber, kendisi henüz bunu gündemine almadı. Aday olacak başka isimler, süreci erken başlatıp, öne çıkmaya çalışıyor olabilir. Ama Sayın Akıncı zaten halen bu görevde. Ve vizyonu, propagandası yaptıklarıdır.

Bazı arkadaşlar yanlış algılar yaratıyor. Türkiye ile olan ilişkilerde sırf siyaset, seçim uğruna derin çalışmalar yapılıyor. Bunlar çok ayıp ve yanlış. Bu makamın asıl sahibi Kıbrıs Türk toplumudur. Sayın Cumhurbaşkanı hem halkına saygı duyulacak bir liderlik yapıyor, hem de Türkiye ile birlikte, onların da hassas oldukları konulara saygı duyarak bu görevi sürdürüyor.

Farklı arayışlara giriyor bazı arkadaşlar. Rahmetli Denktaş'ı bir benzetme ile eleştirdik yıllarca. İki tabancalı kovboy benzetmesi yapmıştık. Bir tabanca ile Kıbrıs'ta ki hedefe, diğer tabanca ile de Türkiye'de ki hedefe ateş ediyor demiştik. Şimdi bu kovboyculuğa özenmiş siyasi figürler görüyoruz. Ben senin adamınım, emret paşam yapayım anlayışında olan arkadaşlar var. Gerçekten ayıp'.

Yazının tümü: http://www.kibrispostasi.com

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.