KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

"Kıbrıs'ın İlk Cumhurbaşkanı Başpiskopos III. Makarios'un Yaşam Öyküsü"

"Kıbrıs'ın İlk Cumhurbaşkanı Başpiskopos III. Makarios'un Yaşam Öyküsü"

Stanley Mayes'in yazdığı "Kıbrıs'ın İlk Cumhurbaşkanı Başpiskopos III. Makarios'un Yaşam Öyküsü" kitabı Mağusa'da okurlarıyla buluşuyor. 17 Nisan Çarşamba saat 19.00'da Khora Kitap'ta gerçekleşecek olan tanıtım etkinliğinde konuşmacılar; Şevki Kıralp ve Nikolas Stelya.

Yayın Tarihi: 16/04/19 08:00
okuma süresi: 1 dak.
"Kıbrıs'ın İlk Cumhurbaşkanı Başpiskopos III. Makarios'un Yaşam Öyküsü"
A- A A+
Etkinlikte "Başpiskopos Makarios ve Kıbrıslı Rum Milliyetçiliği" kitabının yazarı, YDÜ Öğretim üyesi Şevki Kıralp ve 1960-1963 dönemi Makarios ve Kıbrıslı Türk Liderliği ve ilişkilerihakkında konuşacak olan gazeteci yazarNikolaosStelya okurlarla ve katılımcılarla söyleşi gerçekleştirecek.

Bu kitap siyasal ve dini görüşleriyle sadece Kıbrıs tarihine değil uluslararası politikaya da damgasını vurmuş bu karizmatik karakterin;keçi çobanlığı yaptığı günlerden başlayarak Kıbrıslı Elenlerin tartışmasız lideri olan ve ölümüne dek yaşamının izini sürüyor .Hırsları ,arzuları korkuları ve yanlışlarıyla,etten ve kemikten bir insan olarak Makarios'u tanımak isteyenlere 17 Nisan Çarşamba günü Khora Kitap Mağusa'da gerçekleşecek etkinliğe tüm bölge halkımız davetlidir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.