İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Şahali'den Arıklı'ya: "Yeter artık susun, konuşmayın..."

Şahali'den Arıklı'ya: "Yeter artık susun, konuşmayın..."

KKTC Cumhuriyet Meclisi'nin bugünkü Genel Kurul Toplantısı Milletvekili Zaroğlu'nun aracına el konulması olayı ile gerildi...

Yayın Tarihi: 16/04/19 11:50
okuma süresi: 2 dak.
Şahali'den Arıklı'ya: "Yeter artık susun, konuşmayın..."
A- A A+
Kıbrıs Postası

Yeniden Doğuş Partisi Milletvekili Bertan Zaroğlu'nun dün kendisinin kullanmadığı fakat kendisinin üzerine olan kiralık aracına polis tarafından el konulması ve sonrasında yaşanan gelişmeler bugün Meclis gündeminde de konu oldu.

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Erkut Şahali ile Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı arasındaki sert tartışma toplantının gerilmesine neden oldu. YDP Başkanı Erhan Arıklı'nın kürsüde bulunduğu sırada Zaroğlu'na karşı yaplan eleştirilere yönelik tavır koyarken oturduğu yerden Arıklı'ya soru soran Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan aracı Zaroğlu'nun sürüp sürmediğini sordu.

Yaşanan kısa süreli tartışma sonrası konuya Tarım Bakanı Erkut Şahali müdahil olarak : 'yeter artık milletvekilliğini bu kadar yerin dibine soktuğunuz. Artık bir susun, konuşmayın' dedi.

Kürsüden Şahali'ye cevap veren Arıklı ise 'sen sus hadi oradan' diye cevap verince Meclis Genel Kurulu kısa süreli gerildi.

Meclis Başkanı Teberrüken Uluçay ise milletvekili dokunulmazlığının kürsü dokunulmazlığı olduğunu kaydederek bunu içeren maddeyi okuyarak hatırlattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.