YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Sahte Güney Kıbrıs kimliği ile Almanya'ya gitti, ölünce cenazesi ortada kaldı

Sahte Güney Kıbrıs kimliği ile Almanya'ya gitti, ölünce cenazesi ortada kaldı

Sahte Güney Kıbrıs kimliği ile Almanya'ya giden İbrahim Yenisel'in öldüğünde üzerinden gerçek kimliği çıktı. Yenisel'in kardeşleri, 15 gündür defin işlemi yapamıyor.

Yayın Tarihi: 17/04/19 08:56
okuma süresi: 2 dak.
Sahte Güney Kıbrıs kimliği ile Almanya'ya gitti, ölünce cenazesi ortada kaldı
A- A A+
Türkiye'den 2010 yılında bir yıllık vize ile Romanya'ya giden ve orada Güney Kıbrıs'a ait sahte kimlik düzenleterek Almanya'ya giden İbrahim Yenisel, vefat edince cenazesi ortada kaldı.

Almanya'ya Gökhan Türkay adıyla gelen ve kalp krizi sonrası ölen Gaziantepli Yenisel'in üzerinden iki kimliği birden çıkınca gerçek kimliğinin hangisi olduğu bilinemediği için defin işlemi yapılamıyor.

ÜZERİNDEN İKİ KİMLİK ÇIKTI

Sabah'tan Kadir İnce'in haberine göre; ölüm haberini alan abi Okkas ile kızkardeş Gülhan, "Cenazeyi hastaneden teslim aldık, ancak İbrahim Almanya'da tüm işlemlerini sahte kimlikle yaptırmış.

Üzerinden Türk kimliği de çıkınca sahte kimlik düzenlendiği anlaşıldı. İki kimlikte bilgiler farklı olduğu için defin işlemlerini başlatamıyoruz. 15 gündür kardeşimizin gerçek kimliğini ispatlama çabası veriyoruz. DNA testi yapabilirler" dedi.

ANTEPLİ İBRAHİM LEFKOŞALI GÖKHAN OLDU

1966 Gaziantep doğumlu İbrahim Yenisel'in Almanya hayali, Koblenz kentinde geçirdiği kalp kriziyle son buldu.

Yenisel, kendisini Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne vatandaşı, 1972 doğumlu Gökhan Türkay olarak gösteren kimliği birkaç yıl önce almış, Almanya'ya gelmişti.

CENAZE 15 GÜNDÜR MORGDA

İbrahim Yenisel'in kardeşleri, Alman yetkililerden, kendilerine bir yol göstermelerini bekliyorlar. Kardeşlerinin cenazesini, babaocağı Gaziantep'e götürerek defnetmek için çaba harcayan yakınları, 15 gündür, eli kolu bağlı halde, morgun önünde bekliyor.

Cenaze firması sahibi Efendi Esen ise "Cenazeyi hastaneden çıkardık. Aile çaresiz. Acil yardım bekliyoruz" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.