EKONOMİ & FİNANS
okuma süresi: 1 dak.

İmamoğlu'nun mazbatasını alacağı haberi sonrası döviz kurları düşüşe geçti

İmamoğlu’nun mazbatasını alacağı haberi sonrası döviz kurları düşüşe geçti

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak mazbatasını alacağı haberiyle düşüşe geçen Dolar, 5,78'den 5.71'e kadar gerilerken, Euro/TL 6.56'dan 6.48'e, İngiliz Sterlini ise 7,50'den, 7,48'e düştü. Dolar/TL bugün kritik 5.75 seviyesinin altına indi.

Yayın Tarihi: 17/04/19 16:56
okuma süresi: 1 dak.
İmamoğlu’nun mazbatasını alacağı haberi sonrası döviz kurları düşüşe geçti
A- A A+
Kıbrıs Postası

Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını alacağı haberiyle düşüşünü hızlandıran kur 5.71'e kadar geriledi.

Dün 5.82 ile 3 haftanın zirvesine yükselen, akşam saatlerinde ise 5.76'lara düşen kur yeni güne 5.77 civarında yatay seyirle başladı.

Kur daha sonra düşüşe geçerek 5.75'in altına geriledi. Kur, Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını alacağı haberlerinin ardından düşüşünü hızlandırdı ve 5.71'e kadar çekildi.

Euro/TL 6.56'dan 6.48'e, İngiliz Sterlini ise 7,50'den, 7,48'e düştü. Kurun dün akşam başlayan düşüşünde Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'ın ABD ile Patriot alımı konusunda görüşmelerin devam ettiğini belirtmesinin etkili olduğu belirtiliyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.