ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Hacer Ulaş cinayeti zanlısının tutukluluk süresi uzatıldı

Hacer Ulaş cinayeti zanlısının tutukluluk süresi uzatıldı

Hacer Ulaş'ın evinde ölü bulunması ile ilgili şüpheli görülen eşi Hüseyin Havalar'ın 7 gün daha tutukluluk süresi uzatıldı.

Yayın Tarihi: 19/04/19 10:02
okuma süresi: 2 dak.
Hacer Ulaş cinayeti zanlısının tutukluluk süresi uzatıldı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Emel Doğan

Alayköy'de ikametgahı içerisinde ölü bulunan 46 yaşındaki Hacer Ulaş'ın cinayet soruşturması devam ederken olayla ilgili kesin bir bulgu bulunamadı.

Cinayetle ilgili olarak Hacer Ulaş'ın boşanma aşamasında olduğu ve aynı evde yaşadığı eşi Hüseyin Havalar, bugün dördüncü kez Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde yargıç huzuruna çıkarıldı.

DNA ÖRNEĞİ ALINDI

Polis Müfettiş Muavini Hüseyin Göğmen'in verdiği şahadette zanlının aleyhine 12 Nisan'da 7 günlük tutukluluk emri alındığını, bu süre zarfında 20 kişiden daha ifade alındığını belirtti.

Göğmen, zanlının 15 Nisan'da DNA analizi için örnek verdiğini mahkemeye aktardı. Zanlının serbest kalması halinde alınacak ifadelere etki edebileceğini söyleyen Göğmen, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 7 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Gülay Süleymanoğlu huzurunda gerçekleşen davada zanlı Hüseyin Havalar'a soruşturmanın salimen devam etmesi adına 7 gün ek tutukluluk emri verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.