YENİBOĞAZİÇİ
okuma süresi: 1 dak.

Yeniboğaziçi Belediyesi Çocuk Şenliği düzenliyor

Yeniboğaziçi Belediyesi Çocuk Şenliği düzenliyor

Yeniboğaziçi Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği ilk ve tek Çocuk Bayramı dolayısı ile 22 Nisan 2019 tarihinde saat 09:00-12:00 saatleri arasında Yeniboğaziçi Düğün Salonu'nda çocuklar için şenlik düzenliyor.

Yayın Tarihi: 19/04/19 18:37
okuma süresi: 1 dak.
Yeniboğaziçi Belediyesi Çocuk Şenliği düzenliyor
A- A A+

Yeniboğaziçi Belediyesi'ne bağlı 4 ilkokuldan (Yeniboğaziçi, Mormenekşe, Alaniçi, Akova-Yıldırım) yaklaşık 610 öğrenciye yönelik gerçekleşecek olan şenlikte birbirinden zengin çocuk etkinlikleri, eğlenceleri, palyaço, dans göserileri ve çocuklara yönelik belediyenin ikramları olacak.

Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar, çocuk belediye başkanı ve meclis üyelerinin de ilk kez birlikte yer alacağı etkinlikten dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, çocuklar için daha pek çok projelerinin olduğunu sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.