EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

UKÜ, Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı 12 Haziran'da

UKÜ, Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı 12 Haziran'da

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nin (UKÜ) KKTC liselerinden geçmiş yıllarda mezun olan veya bu yıl mezun olacak KKTC ve TC vatandaşı öğrencilere yönelik Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı 12 Haziran'da saat 14:30-17:00 saatleri arasında yapılacak.

Yayın Tarihi: 20/04/19 12:11
okuma süresi: 1 dak.
UKÜ, Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı 12 Haziran'da
A- A A+
UKÜ'nün Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı, UKÜ Haspolat/Lefkoşa Kampüsü'nde, Güzelyurt'da bulunan Türk Maarif Koleji'nde ve Namık Kemal Lisesi Magusa'da eş zamanlı olarak gerçekleşecek.

Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınavı'na girecek olan öğrenciler başarılarına göre %100, %75 ve % 50 burs alma hakkı kazanacak.

Adaylar; www.ciu.edu.tr/oybss web adresinden online olarak kayıt yapabilme imkanının yanı sıra, 671 11 11 (dâhili: 2073 veya 2083) telefon numaralarını arayarak ya da liselerin rehberlik ofislerinde ve liselerde yapılan UKÜ tanıtım standlarını ziyaret ederek kayıt işlemlerini gerçekleştirecek.Adaylardan ,Öğrenci Yerleştirme ve Burs Sıralama Sınav kaydı için herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.