ADLİ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Sokak ortasında demir sopalı kavga, mahalleli dehşet yaşadı

Sokak ortasında demir sopalı kavga, mahalleli dehşet yaşadı

Mağusa'da "ne bakıyon lan" kavgası çıktı mahalle savaş alanına döndü. Kavgada 3 kişi yaralandı bir araç demir sopalarla pert edildi. Polis kavgaya karışan 7 kişiyi tutuklayıp mahkemeye çıkarırken 1 kişi ise hala aranııyor.

Yayın Tarihi: 21/04/19 13:31
okuma süresi: 3 dak.
Sokak ortasında demir sopalı kavga, mahalleli dehşet yaşadı
A- A A+

Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Mağusa'da dün akşam saatlerinde Gülseren bölgesinde 2 grup arasında kavga çıktı. Bir grup baktığı için öteki grup ise "ne bakıyon lan?" dediğiiçin çıkan kavgada ülkede öğrenci oldukları öğrenilen 2 grup birbirlerini demir jop, profil demir ve levye ile dövdü kavgada 3 kişi başlarına aldıkları darbeler nedeni ile yaralandı.

Kan dökülen kavgada daha sonra 2 kişi karşı gruptaki bir şahsın aracını demir sopalarla kullanılmaz hale getirdi. Mahallelinin şikayeti üzerine olay yerine polisin geldiğini gören şahıslar kaçıp kayıplara karışırken, soruşturma başlatan polis ekipleri kavgaya karıştığını tespit ettiği 8 kişiden 7'sini tutukladı ismi tespit edilen 1 kişi ise aranıyor. Zanlı F.G, Burak Göktürk Erdem, Alperen Özcan, Ahmet Oezov, Azamad Oezov, Jemşit Esedov ve Serhat Yıldırım dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Mahkeme, 1 şahsın arandığı olayla ilgili yürütülen soruşturmanın selameti açısından tüm zanlıların 3'er gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Demir sopalarla birbirlerini dövdüler

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Gökhn Kol mahkemede verdiği ifadesinde, zanlı F.G, Burak Göktürk Erdem, Alperen Özcan, Ahmet Oezov, Azamad Oezov ve Jemşit Esedov'un "Kavga, Rahatsızlık ve Tecavüzkar alet taşıma" suçlarından, zanlı Serhat Yıldırım'ın ise "Kasti hasar, Kavga, Rahatsızlık ve Tecavüzkar alet taşıma" suçlarından methaldar olduğunu açıkladı. Polis memuru Kol, 20 Nisan 2019 tarihinde saat 21:00 sıralarında Mağusa'da umumi bir yer olan Gülseren bölgesinde bir lahmacun salonu önünde zanlı F. G, Burak Göktürk Erdem, Alperen Özcan'ın bir taraf olup kendilerine baktıkları gerekçesi ile Ahmet Oezov, Azamad Oezov, Jemşit Esedov ve Serhat Yıldırım ile ismi tespit edilen ancak hala aranan 1 şahsın daha tasarrufarında bulundurdukları demir jop ve profil demirlerler birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine vurduklarını açıkladı.

Ardından zanlı Serhat Yıldırım'ın aranan şahıs ile birlikte kendileri ile kavga ettiği gerekçesi ile kavgada kullanılan profil demirleri bu kez zanlı Burak Göktürk Erdem'e ait LJ 304 plakalı araca vurduğunu söyleyen Kol, aracı kasten ve kanunsuz olarak hasara uğrattıklarını ifade etti. Başlatılan soruşturma ile tespit edilen zanlıların tutuklandığını belirten Kol, olayda kullanılan demir profiller ile demir levyenin emare alındığını açıkladı. Zanlılar hakkında yürütülen soruşturmanın devam ettiğini belirten Kol, alınması gereken kamera görüntüleri ve ifadelerin yanında hala 1 kişinin daha arandığını belirterek zanlıların 3'er gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.