ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Güney Kıbrıs'a geçerken yakalandılar

Güney Kıbrıs'a geçerken yakalandılar

Lefkoşa'da askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Güney Kıbrıs'a geçmeye çalışan Pakistan uyruklu zanlılar yakalanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Yayın Tarihi: 21/04/19 13:35
okuma süresi: 2 dak.
Güney Kıbrıs'a geçerken yakalandılar
A- A A+

Kıbrıs Postası – Emel Doğan

Lefkoşa'da askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Güney Kıbrıs'a geçmeye çalışan Pakistanuyruklu zanlılar Muhammad Usman Ashraf ve Gurpreet Singh, 20 Nisan Cumartesi günü nöbetci askerler tarafından tutuklanarak polise teslim edildi.

Askeri Mahkeme huzuruna çıkarılan zanlılar için mahkemede şahadet veren polis memuru Necip Taşlı, olayla ilgili olguları aktardı.

Taşlı, 20 Nisan Cumartesi günü saat 23.07 raddelerinde, Lefkoşa'da askeri yasak bölgeyi ihlal eden zanlılar Mohammed Usman Ashraf ve Gurpreet Singh'in Güney Kıbrıs'a geçmeye çalıştığı sırada Nöbetçi askerler tarafından tespit edilerek tutuklandığını ve polise teslim edildiğini söyledi.

Taşlı, zanlıların mesele ile ilgili olarak vermiş oldukları gönüllü ifadede suçlarını kabul ettiğini, ancak teyit ve tekzip edilmesi açısından zanlıların soruşturma maksatlı ilk etapda 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer zanlıların soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Fotoğraf: Evrim Kamalı
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.