SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Ayşen Tez'den altın madalya

Ayşen Tez'den altın madalya

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Gençlik Kupası Okçuluk Yarışması'nda mücadele eden okçularımızdan Ayşen Tez'in yeraldığı BVE Okçuluk takımı altın madalyanın sahibi oldu.

Yayın Tarihi: 22/04/19 13:17
okuma süresi: 1 dak.
Ayşen Tez'den altın madalya
A- A A+
Antalya 100. Yıl okçuluk tesislerinde 17-21 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenen ve 90 klüp ve 915 sporcunun katıldığı ve "En Çok Katılımcının Yer Aldığı Açık Hava Yarışması" özelliğine sahip yarışmada zorlu hava şartlarına rağmen KKTC'li okçularımız gurur verici bir başarıya imza attılar.

TEZ'DEN ALTIN MADALYA

Antalya Vedat Erbay Okçuluk Akademisi adına Makaralı Yay Bayan Takımı'nda mücadele eden Selin Bekci, İpek Tomruk ve Kıbrıslı Türk okçumuz Ayşen Tez'in yer aldığı takım üstün bir performans göstererek Altın madalyanın sahibi oldu.

BVE Adına Osman Tez'in yer aldığı Makaralı Yay Erkek takımı da çeyrek finale kadar mücadele ettti.

KKTC'den, Muharrem Kural, Uysal Oldaç, Ebru Bulancak, Genç okçularımızdan Pembe Uluç ve Çetin Erdinç de rüzgarlı hava şartlarına rağmen başarılı atışlar yaparak ve tüm okçularimiz ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.