GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Anastasiadis, KŞK Rum üyeliğine Leonidas Pandelidis'i atadı

Anastasiadis, KŞK Rum üyeliğine Leonidas Pandelidis'i atadı

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis Kayıp Şahıslar Komitesi'ndeki Kıbrıslı Rum üye görevine eski büyükelçi Leonidas Pandelidis'i atadı.

Yayın Tarihi: 23/04/19 09:59
okuma süresi: 1 dak.
Anastasiadis, KŞK Rum üyeliğine Leonidas Pandelidis'i atadı
A- A A+
Rum radyosu, Rum Sözcü Prodromos Prodromu'nun, KŞK Rum üyeliğine Pandelidis'in atandığını açıkladığını duyurdu.

Prodromu, Pandelidis'in Rum üye görevini üslenmesiyle birlikte, diplomatlık deneyiminden edindiği deneyim ve temaslarını da kullanarak kayıplar konusunu çok daha etkin toparlama çabasını güçlendirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Prodromu, Leonidas Pandelidis'in eski büyükelçi olması hasebiyle konuyu çok iyi bildiğini, önceki görevin nedeniyle Rum kayıp yakınları örgütleriyle arasında çok iyi ilişkiler bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Anastasiadis, KŞK'daki Kıbrıslı Rum üye Nestoras Nestoros'un 4 Nisan'da dolan sözleşmesinin uzatılmaması üzerine boşalan üyeliğe geçici olarak Nikos Thedosiu'yu atamıştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.