LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

Lefkoşa'da görülen 'canavar' sivrisinek şaşırttı!

Lefkoşa'da görülen 'canavar' sivrisinek şaşırttı!

Son 118 yılın en yağışlı dönemini geçiren Kıbrıs adasındaki ekolojik denge bozulurken, adada daha önce hiç rastlanmamış yeni tür sineklerin de görülmesine sebep oluyor. Bu örneklerden biri de bir vatandaş tarafından Lefkoşa'da gözlendi...

Yayın Tarihi: 23/04/19 15:09
okuma süresi: 1 dak.
Lefkoşa'da görülen 'canavar' sivrisinek şaşırttı!
A- A A+
Kıbrıs Postası - Sosyal Medya

Geçtiğimiz haftalarda Rum basınına konu olan ve malarya da dahil bir çok bulaşıcı hastalığın taşıyıcısı olan Asya Kaplan Sivrisineği istilasının ardından, adanın kuzeyinde de enteresan sivrisinek türlerine rastlanıyor.

Sosyal Medya üzerinden Hakan Boral adlı kullanıcının paylaştığı bir fotoda görülen sivrisinek, eski çağlardan kalan minik canavarları andırırken, sineğin ne tür olduğu henüz belirlenemedi.

Sineğin Lefkoşa'da görüldüğü ifade edilirken, yaklaşan yaz aylarının en büyük sorununun sinekler olacağı konusunda uzmanlar birleşiyor.

Fotoğraf: Hakan Boral

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.