LEFKOŞA
okuma süresi: 2 dak.

YDP Kadın Kolları Lefkoşa'da temizlik yaptı

YDP Kadın Kolları Lefkoşa'da temizlik yaptı

Yeniden Doğuş Partisi Kadın Kolları bugün düzenlediği kampanya çerçevesinde tüm ilçelerde temizlik yaptı.

Yayın Tarihi: 24/04/19 07:44
okuma süresi: 2 dak.
YDP Kadın Kolları Lefkoşa'da temizlik yaptı
A- A A+
Lefkoşa Kadın Kolları önce Lefkoşa'da Devlet Hastanesi Çemberinde "Naylon Poşet Kullanma, Geleceğimizi Kirletme" döviz ve afişleri eşliğinde yoldan geçen arabalara kağıt poşet dağıttı.

Genel Başkan Erhan Arıklı, Lefkoşa Milletvekili Bertan Zaroğlu, Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çiftçi, Lefkoşa İlçe Başkanı Emre Dalgıç ve Lefkoşa Kadın Kolları Başkanı Yasemin Girgin Esentürk'ün de katıldığı çember eyleminden sonra ekipler Cumhuriyet Meclisi'ne giderek Meclis Parkında çevre temizliği yaptılar.

Burada katılımcılara bir konuşma yapan Kadın Kolları Başkanı Nurcan Çiftçi, bu eylemle YDP'nin çevre duyarlılığını göstermiş olduklarını belirterek bu eyleme destek veren diğer İlçe Kadın Kollarına da teşekkür etti.

Nurcan Çiftçi konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu çevreyi biz çocuklarımızdan ödünç aldık. Bugün aynı zamanda çocuklarımızın bayramı. Ulu Önder Atatürk dünyada çocuklara bayram hediye eden tek lider. Onu da buradan saygı ve rahmetle anıyoruz. Bu bayram vesilesi ile onlara daha güzel, daha temiz ve daha sağlıklı bir çevre bırakmamız gerektiğini bu eylemle vurgulamak istedik. Umarım mesaj yerine ulaşmıştır"

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.