İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Gürcafer: "1 Mayıs'ta inşaat faaliyetlerini durdurun"

Gürcafer: "1 Mayıs'ta inşaat faaliyetlerini durdurun"

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda inşaat faaliyetlerini durdurmaya davet etti.

Yayın Tarihi: 24/04/19 16:25
okuma süresi: 1 dak.
Gürcafer: "1 Mayıs'ta inşaat faaliyetlerini durdurun"
A- A A+
Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, yazılı açıklama yaparak üyelerine 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nda inşaat faaliyetlerini durdurmaya ve çalışanlarına tatil vermeye çağırdı.

Gürcafer'in açıklaması şu şekilde:

"Geçtiğimiz yıl, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda ülkedeki inşaatların neredeyse tamamının durması üyelerimizin duyarlılığının bir göstergesi olmuş ve bizi gururlandırmıştı.

Bu yıl ve gelecek yıllarda da iş gününe denk gelen 1 Mayıs İşçi Bayramları'nda, ülkemizde alın teri döken tüm emekçilere dinlenme hakkı verilmesi büyük önem arz etmektedir.

Bu düşüncelerle, tüm üyelerimizi 1 Mayıs gününün çalışanların günü olduğunun bilinciyle hareket ederek inşaat faaliyetlerini durdurmaya ve çalışanlarına tatil vermeye çağırırız."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.