LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB, ot sorununu yerel istihdamla çözdü: 25 kişi daha istihdam edilecek!

LTB, ot sorununu yerel istihdamla çözdü: 25 kişi daha istihdam edilecek!

Lefkoşa'nın ot sorunu bu yıl tamamı yerli gençlerden oluşan mevsimlik işçilerle çözülüyor. LTB Başkanı Harmancı, 25 kişiyi mevsimlik işçi olarak istihdam ettiklerini belirterek, 25 kişi daha istihdam edeceklerini duyurdu.

Yayın Tarihi: 25/04/19 09:30
okuma süresi: 1 dak.
LTB, ot sorununu yerel istihdamla çözdü: 25 kişi daha istihdam edilecek!
A- A A+
Kıbrıs Postası – Ertuğrul Senova

Başkent Lefkoşa'da, ilkbaharın gelmesiyle büyüyen otlar, gerek bölge sakinleri ve de gerekse trafik için oldukça büyük bir sorun teşkil ediyor. Bu sorunu, her yıl temizlik şirketlerine açtıkları ihalelerle ortadan kaldıran Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) bu kez ihaleyi iptal ederek, tamamı yerli gençlerden oluşan mevsimlik işçilerle sorunu çözmeye karar verdi.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı, katıldığı bir programda, ihaleyi iptal etme nedenlerini şöyle aktardı: "Biz ot temizleme işini her yıl ihale ile yapıyoruz. Bu yıl çıktığımız ihaleyi iptal ettik. Nedeni şu; firmalar bize 6 aylık bir temizlik süreci öngördü. 6 ay sonra yeniden ot çıkacağı dönemde benim iş yapmama gerek yok." Bu nedenle, bu yıl mevsimlik işçiye döndüklerini belirten Harmancı, 25 kişi istihdam ettiklerini ve bir 25 kişi daha istihdam edeceklerini duyurdu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.