GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

"Hükümet artık yüksek servet sahibi mutlu azınlığa geçmişten geleceğe el atmalı"

"Hükümet artık yüksek servet sahibi mutlu azınlığa geçmişten geleceğe el atmalı"

Polat Alper'in yazısında ilginç detaylar #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 29/04/19 18:31
okuma süresi: 2 dak.
"Hükümet artık yüksek servet sahibi mutlu azınlığa geçmişten geleceğe el atmalı"
A- A A+
Hükümet, gelir artırıcı önlemleri gündemine almasıyla birlikte, çeşitli çevrelerden farklı öneriler de gözden kaçmıyor...

Bir öneri de sevgili Polat Alper'den...

Bugünkü yazısında, gelir artırıcı önlemlere farklı bir perspektif katan Alper, " Önerim toplumun çok küçük oranını temsil eden ve ülkeye zararları kazandırdıklarından çok daha büyük olan o yüzde 5'lik tabakaya, servet sahibi olup da bundan mütevellit ödemesi gereken vergiyi ödemeyen, elektriğini suyunu bedavaya getirmekten çekinmeyen, ne kadar alırsa o kadar daha isteyen, doymayan, doyurulamayan, ne ruhsat ne de emlak vergilerinden dahi kurtulabilmek için yapmadıkları numara kalmayan kesime yoğunlaşmaktır" dedi...

Polat Alper, " Bu kitle devlet ve yasa tanımıyor ve birçok konuda da devlete meydan okumaktan kaçınmıyor. Ruhsatsız inşaat yaparlar ses çıkmaz, kıyı şeridinde denize dolgu yaparlar göz yumulur, değeri milyonlarla telaffuz edilen ithalat yaparlar muafiyetleri vardır. Arazi açmak adına tarihi yapıları tahrip ederler görmezden gelinir" diye ekledi.

Hükümetin, gelir artırıcı tedbirlerini orta vadede ele almasını öneren Polat Alper, "Fakat, bize kısa vadede devletin dolayısı ile vatandaşın hakkını gasp edenlerin bunları misli ile devlete geri ödemelerini ve devleti uğrattıkları itibar kaybını geri kazandıracak, devletini, ülkesini, insanını seven cesur yürekler lazım" ifadelerini kullandı.

Polat Alper'in yazısı, iş çevrelerinde ve sosyal medyada destek buldu...

Yazının Tümü: http://www.kibrispostasi.com

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.