BİLİM & TEKNOLOJİ
okuma süresi: 2 dak.

Instagram'ın çalışmadığı yerlerde Kıbrıs koyu renkte...

Instagram'ın çalışmadığı yerlerde Kıbrıs koyu renkte...

Instagram Outage Map üzerinden Instagram uygulamasının çalışmadığı yerler görüntülenince Kıbrıs'ın koyu renkli olduğu görünüyor.

Yayın Tarihi: 02/05/19 17:00
okuma süresi: 2 dak.
Instagram'ın çalışmadığı yerlerde Kıbrıs koyu renkte...
A- A A+

Facebook grubuna ait Whatsapp ve Instagram'a bir süredir giriş yapılamaması merak uyandırıyor. Whatsapp'ta mesajlar iletilmedi, Instagram'da ise yaklaşık 1 saattir akış yenilenemedi. Instagram Outage Map üzerinden bakıldığında Türkiye'nin ve Kıbrıs'ın koyu renkli yandığı da görünüyor.

Instagram'ın çöktüğü yerlere göz atıldığında Macaristan, Yunanistan, Bulgaristan, Makedonya, Sırbistan, Bosna Hersek, Türkiye, Kıbrıs, Gürcistan ve Azerbaycan olarak dikkat çekiyor. Whatsapp outage map'te de Whatsapp'ın dünya çapında çöktüğü görülüyor.

TÜRKİYE'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Instagram, Facebook ve WhatsApp servislerinde dünya genelinde sorun yaşandığını belirterek, Türkiye'deki kullanıcıların da bundan kısmen etkilendiğini bildirdi.

Sayan, Twitter hesabından sosyal iletişim ağlarında yaşanan sorunlara ilişkin yaptığı açıklamada, "Instagram, Facebook ve WhatsApp servislerinde dünya genelinde sorun yaşanmakta olup, ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadesini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.