ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Lord'un telefon görüşmeleri çıktı: "Başka bir olay olunca seni unuturlar merak etme"

Lord'un telefon görüşmeleri çıktı: "Başka bir olay olunca seni unuturlar merak etme"

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi'nde dün gerçekleşen duruşmada Adli Şube'de görevli Polis Memuru Hamza Tarman dinlenerek, Bilge Lord'un cezaevinde ablası ile yaptığı telefon kayıtlarında neler söylediği ortaya çıktı.

Yayın Tarihi: 03/05/19 08:30
okuma süresi: 2 dak.
Lord'un telefon görüşmeleri çıktı: "Başka bir olay olunca seni unuturlar merak etme"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Emel Doğan

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi'nde Başkan Fadıl Aksun, Kıdemli Yargıç Alev Ulunay Hüdaverdi ve Yargıç TemaySağer huzurunda görüşülen davada, Başsavcı Yardımcısı Muavini Ahmet Varol, Avukat Mehmet Kaptan Bensen ve Polis Memuru Hamza Tarman hazır bulundu.

Başsavcı Yardımcısı Muavini Ahmet Varol'un sorularını yanıtlayan ve araştırmaları sonucu elde ettiği tespitleri mahkemeye aktaran Polis Memuru Hamza Tarman, Bilge Lord'un annesi ve ablası ile sürekli olarak konuştuğunu belirterek telefon kayıtlarını mahkeme huzurunda aktardı.

"BAŞKA BİR OLAY OLUNCA SENİ UNUTURLAR MERAK ETME"

Polis memuru Hamza Tarman telefon kayıtlarında Bilge Lord'un ablasına "internette çıkan haberleri gördün mü abla? Altına yazılan yorumlar beni çok rahatsız ediyor" demesi üzerine ablasının ise Bilge Lord'a "merak etme 2-3 gün sonra unuturlar. Başka bir olay olur seni unuturlar" dediğini aktardı.

"ÇAKICI VE AVUKAT SADECE KARİYER YAPMA PEŞİNDE"

Tarman, Bilge Lord'un Adli Psikiyatr Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çakıcı'dan hoşlanmadığını ve onunla görüşmekten rahatsız olduğunu, Avukat Mehmet Kaptan Bensen ve Dr. Mehmet Çakıcı'nın sadece kariyer yapma derdinde olduklarını belirterek onlara güvenmediğini neredeyse tüm telefon görüşmelerinde belirttiğini söyledi.

Öte yandan Tarman, Lord'un aile bireylerine sürekli olarak "temkinli olun, doktor konuşmaya geldiği zaman korkmayın ve ağzından bir şey kaçırmayın. Doktor ukalanın biri ve birçok kez ağzının payını benden aldı" dediğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.