SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Yarköy sezona hızlı başladı

Yarköy sezona hızlı başladı

Yarköy Pamukkale Gençlik Spor Kulübü Bölgeler Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Lig hızlı başladı.

Yayın Tarihi: 03/05/19 18:00
okuma süresi: 2 dak.
Yarköy sezona hızlı başladı
A- A A+

Antrenör Kürşat Özer yönetimindeki Yarköy ligin ilk maçında deplasmanda Ardahan'ı 2-0, evinde de Yeni Erenköy'ü 3-1 mağlup ederek namağlup gol averajı ile liderliğini sürdürüyor. Sezon öncesinde takıma yapmış olduğu önemli transferler ile güçlü bir kadro kuran Yarköy'de ilk hedef grup şampiyonluğu olarak belirlendi.

Yarköy Pamukkale Gençlik Spor Kulübü başkanı Muharrem Yamuk, sezon öncesinde hedeflerini şampiyonluk olarak belirleyerek yola çıktıkların geride kalan iki hafta istedikleri sonuçları aldıklarını vurgu yaparak, iki aşamalı hedef belirlediklerini birincisi grupta başarılı olarak play off finallerine yükselmek ikincisi ve en önemli olanın play off finalinde şampiyon olarak 1.lige yüklemek olduğunu belirttti.

Kulüp olarak yıllardır beklentileri olan şampiyonluğa ulaşmak olduğunu belirten Muherrem Yamuk, antrenörleri Kürşat Özer ve takıma çok güvendiğini söyleyerek hedefledikleri noktaya geleceklerine inancının tama olduğunu sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.