ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Ngok'un cinayet zanlıları belirlendi: 3 kişi serbest bırakıldı

Ngok'un cinayet zanlıları belirlendi: 3 kişi serbest bırakıldı

TMT anı ormanının toprak yol girişinde ölü bulunan Walshak Augustine Ngok'un cinayet zanlılarının 3'ü tespit edilerek cezaevine gönderildi.

Yayın Tarihi: 04/05/19 09:30
okuma süresi: 2 dak.
Ngok'un cinayet zanlıları belirlendi: 3 kişi serbest bırakıldı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Emel Doğan

Boğma ve darp edilme sonucu ölen Ngok'un, "Taamüden adam öldürme" suçlamasıyla tutuklanan zanlılarından 3'ü serbest bırakılırken 3'ü ise suçlu bulunarak cezaevine gönderildi.

Mesele ile ilgili tutuklu bulunan Ezeh Christopher Ngok'u öldürdürmesi, Nana Fosu Awoture Nkansah ve Wayne Ayanda Moyo Afamaefune ise delilleri yok etme suçları ile dün mahkemeye çıkarılarak cezaevine gönderildi.

ZANLILARDAN 3'Ü SUÇLU 3'Ü SERBEST

Tutuklu bulunan zanlılardan Ambrose Kelechi Onyeukwu, Afamaefune Hanry Uwadibie ve Âmânda Nyambawe ise meseleyle ilgileri bulunmadıkları kanıtlanarak serbest bırakıldı.

Mesele ile ilgili mahkemede yeminli şahadet veren Müfettiş Muavini Cem Ozan, 19 Nisan sabahı saat 07.00 sıralarında Walshak Augustine Ngok'un cesedinin bulunduğunu, bunun üzerine ilk olarak 12 kişinin tutuklanmış olup aralarında bulunan 3 kişinin olayla ilgisi olduğu kanıtlanarak, diğer 9 kişinin serbest bırakıldığını belirtti.

Cem Ozan, meseleyle ilgisi bulunan 3 zanlının işledikleri suçların ciddi olması ve uzun süreli hapis cezası öngörülen suçlardan huzurda bulunduklarını belirterek, mahkemenin uygun gördüğü bir süre ile cezaevine gönderilmelerini talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, meselenin ciddiyetine vurgu yaparak, zanlıların 3 ay süre ile cezaevine gönderilmelerine emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.