GAZİMAĞUSA
okuma süresi: 2 dak.

11. Mormenekşe Enginar Festivali devam ediyor

11. Mormenekşe Enginar Festivali devam ediyor

11. Mormenekşe Enginar Festivali bugün 2. gününde devam ediyor.

Yayın Tarihi: 05/05/19 10:48
okuma süresi: 2 dak.
11. Mormenekşe Enginar Festivali devam ediyor
A- A A+
Enginar Festivalinde Yarıştılar

11. Mormenekşe Enginar Festivali kapsamında yapılan yarışmalarda yarışmaya katılanlar hem eğlencili vakitler geçirdiler hem de ödüller kazandılar. Haftasonu yaılan etkinliklerde trap atış yarışması, minikler futbol turnuvası ve enginar yemekleri yarışmaları düzenlendi. Bu yarışmalara katılım oldukça fazla olurken yarışmalar sonunda dereceye girenler belirlendi. Tüm dereceye girenlere festival komitesi tarafından ödülleri taktim edildi.

Çocuklar Mutlu Oldu

11. Mormenekşe Enginar Festivali etkinlikleri çerçevesinde festivalin ikinci gecesi yapılan "Mutlu Çocuklar Defilesi" yoğun ilgi gördü. Yoğun katılımın olduğu defilede minikler gece boyunca birbirinden güzel kıyafetler sergileyerek podyumda boy gösterdiler. Gerek halkın gerekse ailelerin ilgi gösterdiği festival sonunda çocuklar oldukça mutlu oldu.

Hünerlerini Ortaya Koydular

11. Mormenekşe Enginar Festivalinin bir marka haline gelmiş enginar yemekleri yarışması oldukça yoğun katılım gördü. Gurme Mustafa Şah başkanlığında ve birbirinden değerli dokuz jüri üyesinin katkı koyduğu yarışmaya birbirinden lezzetli kırka aşkın enginar yemekleri katıldı. Ana yemek, başlangıçlar ve tatlı kategorilerinde dereceye girenler fesdival komitesi tarafından ödüllendirildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.