ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Öğrenciler arasında bıçaklı kavga: 1 kişi ağır yaralı, 5 kişi tutuklu

Öğrenciler arasında bıçaklı kavga: 1 kişi ağır yaralı, 5 kişi tutuklu

Ülkede öğrenci konumunda bulunan iki grup arasında çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak ağır yaralandı. Olayla ilgili 5 kişi ise tutuklanarak mahkemeye çıkarıldı...

Yayın Tarihi: 07/05/19 07:48
okuma süresi: 2 dak.
Öğrenciler arasında bıçaklı kavga: 1 kişi ağır yaralı, 5 kişi tutuklu
A- A A+
Kıbrıs Postası – Emel Doğan

Lefkoşa'da Dormita yurdunun ön kısmında ülkede öğrenci olarak bulunan iki grup arasında 5 Mayıs Pazar günü saat 4.30 sıralarında kavga çıktı. Kavga eden 6 kişiden 1'i ağır şekilde yaralanarak Yakın Doğu Hastanesi'nde yoğun bakım bölümüne alınırken, 4'ü Türkiyeli 5 kişi tutuklanarak dün mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede şahadet veren Polis Çavuşu Cemil Özalkın, 5 Mayıs Pazar günü saat 04.30'da Lefkoşa'da umumi bir yer olan Vedia Barut sokak üzerindeki Dormita yurdunun önünde zanlılar Muhammet Ali Artantaş, Musa Kemal Özdemir, Berkcan Işık ve Mert Gökçe bir taraf olup, diğer taraf olan ve yaralanan ZaidMohammadSafeed Abu Subahi ile Hassan Bachar'ın aralarında sözlü tartışma çıktığını aktardı.

Sözlü tartışmanın ardından birbirlerinin vücutlarının, muhtelif yerlerine elleri ve ayakları ile vurarak bir kavgada yer aldıklarını belirten Özalkın, kavga esnasında henüz tespit edilemeyen delici ve kesici bir aletle şu an yoğun bakımda olan 21 yaşındaki Ürdünlü Zaid Mohammad Saeed Abu Subahi'yi öldürmek kasti ile sol karın boşluğuna sokarak ağır şekilde yaraladıklarını belirtti.

Kesici ve delici aletin halen bulunamadığını söyleyen Özalkın, meseleyle ilgili alınacak ifadeler olduğunu ve aranmakta olan emareler olduğuna değinen Özalkın, zanlıların aleyhinde üç gün tutukluluk talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlıların üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.