LEFKOŞA
okuma süresi: 1 dak.

LTB ve Gönyeli Belediyesi'nden 'ortak kanalizasyon idaresi' adımı

LTB ve Gönyeli Belediyesi'nden 'ortak kanalizasyon idaresi' adımı

Lefkoşa Türk Belediyesi ve Gönyeli Belediyesi ortak bir kanalizasyon idaresi oluşturulması konusunda prensip anlaşmasına vardı.

Yayın Tarihi: 07/05/19 14:23
okuma süresi: 1 dak.
LTB ve Gönyeli Belediyesi'nden 'ortak kanalizasyon idaresi' adımı
A- A A+
Geçmiş yıllarda yaşanılan birtakım sorunların giderilmesi amacı ile LTB Binası'nda bir araya gelen LTB Başkanı Mehmet Harmancı ve Gönyeli Belediyesi Başkanı Ahmet Benli, yaptıkları toplantının ardından ortak kanalizasyon idaresi oluşturulması konusunda prensip olarak anlaştıklarını açıkladılar.

YETKİLENDİRİLMİŞ PERSONELLER 15 GÜNLÜK ÇALIŞMANIN ARDINDAN TASLAĞI BAŞKANLARA SUNACAK

Anlaşma gereğince iki belediye başkanının yetkilendireceği personeller 15 günlük kısa bir çalışma gerçekleştirerek hazırlayacakları taslağı Harmancı ve Benli'ye sunacaklar.

İki başkan hedefi iki şehri ilgilendiren kanalizasyon kaynaklı problemlerin tek elden ve bilimsel temellere dayalı şekilde yönetilmesi olarak belirlerken, Lefkoşa ve Gönyeli'de yaşayan yurttaşların bu konudan kaynaklı sorunlarının minimuma indirilmesi hedeflenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.