GİRNE
okuma süresi: 1 dak.

'Trafikte Beni Farket' temalı yürüyüş Girne'de gerçekleştirildi

'Trafikte Beni Farket' temalı yürüyüş Girne'de gerçekleştirildi

Etkinlik, Şht. Hasan Cafer İlkokulu'ndan saat 09.30'da ilkokul öğrencileri, öğretmenleri ve okul bando ekibi kortejiyle başlayıp, Uğur Mumcu Bulvarı'nı izleyip, Liman Çemberi'nde toplanılarak gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 07/05/19 19:00
okuma süresi: 1 dak.
'Trafikte Beni Farket' temalı yürüyüş Girne'de gerçekleştirildi
A- A A+

Şht. Hasan Cafer İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu kısa konuşmalarda kendileri küçük fakat kocaman yürekleriyle ,Trafikte Bizde varız, bizi Koruyun,Trafikte Saygı İstiyoruz, Anneler Babalar Bizi Koruyun, Emniyet Kemerinizi Takın gibi büyük mesajlar verdiler.

Trafik Kazaları Önleme Derneği adına ise, Trafik Eğitim Parkı Eğitmenlerinden Meryem Kayral'da çocuklara kısa bir konuşma yaptı. Gelen her öğrenci bizim için çok değerlidir, büyüklerine verdikleri mesajlar bugün güzel bir farkındalık yaratmıştır dedi. tüm öğrencilere ve katkı koyan tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, öğrencilerin aynı güzergahı izleyerek okula dönüşü gerçekleştirildi ve etkinlik sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.