SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Hentbolda zorlu maç UKÜ'nün

Hentbolda zorlu maç UKÜ'nün

KKTC Hentbol Federasyonu'nun Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu işbirliğinde organize ettiği Yaşama Sporla Bağlan Büyük Erkek Hentbol Ligi'nin 8'inci haftası Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) - Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) takımları arasındaki maç ile başladı.

Yayın Tarihi: 08/05/19 07:10
okuma süresi: 1 dak.
Hentbolda zorlu maç UKÜ'nün
A- A A+
Necati Taşkın İlkokulu Spor Salonu'nda oynanan maç tam anlamıyla nefes kesti.

Ligde bir türlü beklediği yükselişi gerçekleştiremeyen YDÜ erkekleri, zorlu rakibi karşısında galibiyete çok yaklaştı ancak yine başaramadı.

İlk devre 6 sayılık farkı kapatan YDÜ erkekleri devreyi önde kapatma şansını da yakaladı ancak değerlendiremedi. Son 30 saniyeye 13-13'lük eşitlikle girilirken, YDÜ'nün boş hücumlarına karşılık UKÜ'nün hızlı hücumlarla bulduğu sayılar neticesinde ilk devre 15-13 UKÜ üstünlüğünde sona erdi.

İkinci devrede de ayni tempoda devam eden oyunun son bölümleri yine hızlı ve çekişmeli geçti ancak UKÜ takımı skor üstünlüğünü kaybetmedi. Mücadeleyi 34-31 kazanan UKÜ erkekleri puanını 9 yaparken, YDÜ takımı 4 puanda kaldı.

Karşılaşmanın en skorer oyuncusu YDÜ'den 11 sayı ile Berkem Darbaz olurken, kazanan takımın en skorere oyuncusu ise 7 sayı atan Ahmet Sanverdi idi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.