KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Otilia, UKÜ Bahar Şenlikleri'nde

Otilia, UKÜ Bahar Şenlikleri'nde

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nin Bahar Şenlikleri kapsamında Otilia Bruma da seyirciyle buluşacak sanatçılar arasında bulunuyor.

Yayın Tarihi: 08/05/19 11:42
okuma süresi: 2 dak.
Otilia, UKÜ Bahar Şenlikleri'nde
A- A A+
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Öğrenci Gelişim ve Danışma Merkezi bünyesinde bulunan Sosyal Aktiviteler Koordinatörlüğü tarafından organize edilen ve Kuzey Kıbrıs Turkcell'in gençlik markası Gnçtrkcll Kıbrıs'ın İletişim sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan "UKÜ 21. Bahar Şenlikleri - "Yaşa, Öğren ve Paylaş/Live, Learn & Share" temasıyla Otilia Bruma'yı ağırlayacak. Ünlü şarkıcı Otilia Bruma, 9 Mayıs Perşembe akşamı saat 21:30'da UKÜ Amfi Tiyatro'da hayranlarıyla buluşacak.

İnsanları, kültürleri, sanatı ve gençleri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen UKÜ 21. Bahar Şenlikleri 7-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşiyor.

21. Bahar Şenlikleri kapsamında hem eğlendirici konserler hem de Farkındalık yaratacak etkinliklerle 109 farklı ülkeden gelen öğrencilerin diğer kültürleri tanıması, birbirleriyle kaynaşmaları ve sanatla buluşmaları hedefleniyor.

UKÜ Kampüsü'nde gerçekleştirilecek olan tüm konser ve etkinlikler, UKÜ'lü öğrenciler yanı sıra halkımıza da açık ve ücretsiz olacak.

OTILIA BRUMA KİMDİR?

Rumen şarkıcı Otilia Bruma, müzikle çocuk yaşta ilgilenmeye başladı. Şarkılarını 17 yaşında seslendirmeye başlayan ünlü şarkıcı, Türk hayranları tarafından "All The Stars" isimli şarkısıyla tanınıyor. French Kiss adlı şarkısının ardından özellikle Russian Dream ve On Fire şarkıları ile adından söz ettiren Otilia, 6 yılı aşkın bir süredir de profesyonel olarak müzik kariyerine devam ediyor. Tüm dünya listelerinde hit olan Bilionera şarkısı ile bir anda dikkatleri üzerine çeken Otilia, milyonların beğenisini kazanmayı da başardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.