KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

"Sanayi Holding ve Dev İş" kitabı tanıtım etkinlikleri Lefkoşa'da başlıyor

"Sanayi Holding ve Dev İş" kitabı tanıtım etkinlikleri Lefkoşa'da başlıyor

Fatma Türkoğlu'nun hazırladığı, Khora Yayınları'ndan çıkan "Sanayi Holding ve Dev-İş - Sanayi Holding'de Dev-İş'in Örgütlülük Deneyimi" kitabının ilk tanıtım etkinliği 13 Mayıs Pazartesi günü saat 19.00'da Dev-İş lokalinde gerçekleşiyor.

Yayın Tarihi: 08/05/19 10:58
okuma süresi: 2 dak.
"Sanayi Holding ve Dev İş" kitabı tanıtım etkinlikleri Lefkoşa'da başlıyor
A- A A+
"Sanayi Holding ve Dev İş" kitabı tanıtım etkinliklerine kitabın yazarı Fatma Türkoğlu'nun yanı sıra, Dev-İş Genel Başkanı Hasan Felek de katılarak bir konuşma gerçekleştirecek.

Yayınevi yetkililerinin, yazarın ve Hasan Felek'in kitap ve Sanayi Holding ile ilgili konuşmalarının ardından, katılımcılar yazarla kitap ile ilgili söyleşi yapma ve Türkoğlu'na kitaplarını imzalatma fırsatı da yakalayacaklar.

ETKİNLİK GÜZELYURT, GİRNE VE GAZİMAĞUSA'DA TEKRARLANACAK

Kitabın tanıtım ve imza etkinlikleri, 16 Mayıs Perşembe akşamı 19.00'da Omorfo Khora Kitap Evi'nde, 22 Mayıs Çarşamba saat 19.00'da Girne Leymosun Kültür Evi'nde, 30 Mayıs Perşembe saat 19.00'da ise Mağusa Khora Kitap Evi'nde tekrarlanacak.

Fatma Türkoğlu'nun yazdığı ve konu ile ilgili kapsamlı bir araştırma ve belgeler içeren kitabın editörlüğünü Münür Rahvancıoğlu, kapak sayfa tasarımını ise Ömer Tatlısu gerçekleştirdi. Khora Yayınlarının 66'ıncı kitabı olan eser 238 sayfadan oluşmakta. 25TL olan kitap Lefkoşa, Mağusa ve Omorfo Khora Kitap Evlerinden ve tüm kitapçılardan temin edilebilir.

Kitap, Sanayi Holding'in kuruluşundan tasfiyesine uzanan süreçte sendikal mücadeleleri, işçilerin tanıklıklarını da içerecek şekilde gözler önüne seriyor. Dönemin değişen ekonomi politikaları ışığında ortaya çıkan özelleştirme süreci akademik bir analize tabi tutulurken, Dev-İş'te örgütlü emekçilerin kişisel tanıklıkları temelinde okuyucuya bilimsel bir Sanayi Holding tarihi sunuyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.