EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ'de başarılı tasarım öğrencileri sertifikalarını aldı

DAÜ'de başarılı tasarım öğrencileri sertifikalarını aldı

DAÜ Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ile Animasyon ve Oyun Tasarımı Programı'nda başarılı olan öğrencilerin sertifikaları düzenlenen törenle teslim edildi.

Yayın Tarihi: 09/05/19 12:35
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ'de başarılı tasarım öğrencileri sertifikalarını aldı
A- A A+
Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) İletişim Fakültesi, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü ile Animasyon ve Oyun Tasarımı Programı, 2018-2019 Akademik Yılı Güz Dönemi'nde şeref ve yüksek şeref almaya hak kazanan başarılı öğrencilerini düzenlediği sertifika töreni ile onurlandırıldı. Söz konusu sertifika töreninde toplam 53 şeref ve 56 yüksek şeref öğrencisi belgelerini aldı.

Törende Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı Bölümü mezunlarından Abderrahman Zahid "Bir Tasarım Okulundan Mezun Oldun, Peki Ya Sonra" konulu seminer de gerçekleştirdi. Öğrencilerin mezuniyetlerinden sonra karşılaşabileceği zorluk ve fırsatlarla ilgili oldukça doyurucu bilgiler aktaran Zahid, bu alanda başarılı olabilmek için kendi deneyimleriyle yola çıkarak hazırladığı tavsiyeleri de geleceğin tasarımcılarıyla paylaştı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.