SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Lefkoşa'da Gençlik ve Spor Festivali: Başarılı 15 sporcu Türkiye'deki yaz kampına gidecek

Lefkoşa’da Gençlik ve Spor Festivali: Başarılı 15 sporcu Türkiye'deki yaz kampına gidecek

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gençlik ve Spor Festivali, bu yıl federasyonların katılımı ile 4 dalda gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 09/05/19 15:07
okuma süresi: 2 dak.
Lefkoşa’da Gençlik ve Spor Festivali: Başarılı 15 sporcu Türkiye'deki yaz kampına gidecek
A- A A+
LTB'den verilen bilgiye göre, 11-12 Mayıs ve 18-19 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek festival küçük, yıldız ve genç kategorilerini kapsayacak.

Bisiklet, okçuluk, masa tenisi ve satranç dallarında yapılacak müsabakalarda dereceye girenlere kupa ve madalya takdimi yapılacak. Satranç organizasyonu Lefkoşa Satranç Derneği ile birlikte gerçekleştirilecek.

KIZILAY DERNEĞİ, BİRİNCİ GELEN 15 SPORCUYU TÜRKİYE'DE YAZ KAMPINA GÖTÜRECEK

LTB yanında Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği'nin sponsor olduğu etkinlikle ilgili açıklamada bulunan LTB Spor Kulübü Asbaşkanı Akın Aktunç, ülke gençliğine hizmet etme hedefleri doğrultusunda gelenekselleştirdikleri festival için gerekli hazırlıkları tamamladıklarını ifade etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay Derneği Başkanı Bülent Çıraklı ise 4 kategoride yarışacak ve yıldızlarla gençlerde birinci olacak 15 sporcuyu yaz döneminde Türkiye'de düzenlenecek Kızılay gençlik kampına götürüleceğini belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.