ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Hacer Ulaş'ın cinayet zanlısına hükümsüz tutukluluk

Hacer Ulaş'ın cinayet zanlısına hükümsüz tutukluluk

Alayköy'deki evinde ölü olarak bulunan Hacer Ulaş'ın katil zanlısı olduğu şüphesi ile tutuklanan eşi Hüseyin Havalar'a bugün hükümsüz tutukluluk verildi.

Yayın Tarihi: 10/05/19 10:00
okuma süresi: 2 dak.
Hacer Ulaş'ın cinayet zanlısına hükümsüz tutukluluk
A- A A+
Kıbrıs Postası - Emel Doğan

Cinayetle ilgili olarak Hacer Ulaş'ın boşanma aşamasında olduğu ve aynı evde yaşadığı eşi Hüseyin Havalar, bugün yine Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nde yargıç huzuruna çıkarıldı.

Alayköy'de ikametgahı içerisinde ölü bulunan 46 yaşındaki Hacer Ulaş'ın cinayet soruşturması devam ederken, olayla ilgili hala kesin bir bulguya rastlanamadığından dolayı şüpheli görülerek tutuklu bulunan eşi Hüseyin Havalar'a hükümsüz tutukluluk verilerek cezaevine gönderildi.

Mahkemede şahadet veren Polis Müfettiş Muavini Hüseyin Göğmen, zanlının daha önce 6 kez mahkemeye çıkarıldığını ve toplamda 40 gün tutukluluk aldığını, bu süre zarfında 100 kişiden de gönüllü ifade alındığını belirtti.

DNA sonuçları gelmese de sanığı suça bağlayan bulguları olduğunu ve Hacer Ulaş'ın, avukatına eşi tarafından ölüm tehditi aldığını belirttiği bir belge olduğunu söyleyen Göğmen, zanlıdan 15 Nisan'da alınan DNA analizi sonuçlarının ellerine ulaşmadığını, soruşturmanın devam ettiğini ve meselenin ciddi bir mesele olduğunu belirterek zanlının 3 ayı geçmemek üzere hükümsüz tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Cenkay İnan huzurunda gerçekleşen davada, zanlı Hüseyin Havalar'a 3 ayı geçmemek üzere hükümsüz tutukluluk emri verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.