EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Trafik Haftası nedeniyle, Vakıflar İdaresi İyilik Evi öğrencilerine eğitim verildi

Trafik Haftası nedeniyle, Vakıflar İdaresi İyilik Evi öğrencilerine eğitim verildi

Polis Genel Müdürlüğü Trafik Haftası dolayısıyla bugün Vakıflar İdaresi İyilik Evi öğrencilerini konuk etti.

Yayın Tarihi: 10/05/19 17:20
okuma süresi: 2 dak.
Trafik Haftası nedeniyle, Vakıflar İdaresi İyilik Evi öğrencilerine eğitim verildi
A- A A+
Arabahmet İlkokulu öğrencilerinden oluşan öğrenciler öğretmenleri eşliğinde Polis Genel Müdürlüğüne gerçekleştirdikleri ziyarette, ilk olarak Polis Müzesini gezip, müze hakkında bilgi aldılar.

Ardından PGM Mavi Salonda öğrencilere hitaben konuşma yapan PGM-Trafik Müdürü Hüseyin Kadir ÇETE, öğrencilere Trafik Haftası içerisinde polisin trafikte farkındalığı artırma adına yapmış olduğu etkinlikler hakkında bilgiler verdi ve öğrencilere genel olarak trafikte nasıl davranmaları, bisiklet kullanırken uymaları gereken kurallar ve yaya olarak trafikteki sorumlulukları hakkında öğütler verdi. Akabinde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen sunum ile trafikte gerek yaya, gerekse araçta yolcu olarak bulunmaları halinde uyulması gereken kurallar konusunda dikkatleri çekildi.

Polis Genel Müdürlüğü bahçesinde kurulan trafik eğitim parkı ile de çocuklara trafikte yaya olarak ve bisiklet kullanırken uymaları gereken kurallar sözlü ve uygulamalı olarak aktarıldı. Programın sonunda Trafik Müdürü Hüseyin Kadir Çete tarafından öğrencilere gün anısına eğitime destek nitelikli hediyeler verildi ve ikramda bulunuldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.