EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs İlim Üniversitesi 'Hemşirelik Haftası'nı etkinliklerle kutlayacak

Kıbrıs İlim Üniversitesi 'Hemşirelik Haftası'nı etkinliklerle kutlayacak

Kıbrıs İlim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencileri 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü'nü kutlamak amacıyla etkinlik düzenleyecek.

Yayın Tarihi: 10/05/19 18:33
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs İlim Üniversitesi 'Hemşirelik Haftası'nı etkinliklerle kutlayacak
A- A A+

15 Mayıs Çarşamba günü 11.00-14.00 saatleri arasında Girne Kordonboyu'nda bulunan Atatürk Anıtı'nın önünde gerçekleşecek olan etkinlikte ayrıca, KİÜ öğrencileri tarafından "Sağlıkta Herkes İçin Her yerde Hemşireniz Sizinle" sloganı eşliğinde ve KKTC Kızılay iş birliği ile gerçekleşecek.

Etkinliğin amacı; çağımızın en önemli sağlık sorunlarından biri olan hipertansiyona (yüksek tansiyon) yönelik farkındalığı arttırmak ve bu konuda bilgilendirme faaliyeti yapmak olarak açıklanırken, ayrıca gönüllü kan vermek isteyen vatandaşlar meydanda bulunan Kızılay Kan aracında kan bağışı da yapabilecek.

12 Mayıs Pazar günü ise Ada genelindeki üniversitelerin Hemşirelik ve Ebelik Bölümü öğrencilerinin katılımı ile DAÜ'de 'Nursevivor Yarışması' sa gerçekleşecek. Bu yarışmaya KİÜ Hemşirelik Bölümü öğrencileri de yarışmacı olarak katılacak. Bu bağlamda öğrenciler mesleğe atılmadan önce farklı bir deneyim kazacak ve yarışma sırasında çeşitli oyunlar oynayarakmesleki anlamdadaha kalıcı bilgiler elde etme şansı yakalayacaklar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.