ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kazadan sonra kaçak oldukları ortaya çıktı

Kazadan sonra kaçak oldukları ortaya çıktı

Akdoğan'da meydana gelen trafik kazasının ardından yürütülen soruşturmada ülkede ülkede 2017 yılından beri kaçak oldukları tespit edilen 2 kişi tutuklandı

Yayın Tarihi: 11/05/19 09:50
okuma süresi: 2 dak.
Kazadan sonra kaçak oldukları ortaya çıktı
A- A A+
Kıbrıs Postası - Nadire BAHADİ

Akdoğan'da dün meydana gelen trafik kazasının ardından soruşturma başlatan polis ekipleri, kazaya karışan Muhammad Arsmad ve Akhtar Bibi'nin 2017 yılından beri ülkede kaçak olarak yaşadıklarını tespit etti.

Arsmad ve Bibi tutuklanarak dün Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı. Haklarındaki polis soruşturmasının devam etmesi nedeni ile mahkeme Arsmad ve Bibi'nin 3 gün poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

TEMİN EDİLMESİ GEREKEN İFADE VE BELGELER VAR

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Yusuf Karaoğlu mahkemede verdiği ifadesinde, Muhammad Arsmad ve Akhtar Bibi'nin 9 Mayıs 2019 tarihinde Akdoğan'da meydana gelen bir trafik kazası ile ilgili olarak tespit edildiklerini açıkladı. Aynı gün yapılan soruşturmada zanlı Muhammad Arsmad'ın 9 Mart 2017, zanlı Akhtar Bibi'nin ise 10 Ocak 2017 tarihinden itibaren ülkede izinsiz ikamet ettiğinin tespit edildiğini belirten Karaoğlu, zanlılarla ilgili temin edilmesi gereken belgelerin ve ifadelerin olduğunu kaydetti. Karaoğlu soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.