KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Aslı Bolayır'ın "Connect-Xion" sergisi açıldı

Aslı Bolayır'ın "Connect-Xion" sergisi açıldı

Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD) Plastik Sanatlar Bölümü Öğretim Görevlisi Aslı Bolayır'ın "Connect-xion" isimli solo sergisi Lefkoşa'da ARUCAD Art Space'te sanatseverlerle buluştu.

Yayın Tarihi: 11/05/19 14:11
okuma süresi: 2 dak.
Aslı Bolayır'ın "Connect-Xion" sergisi açıldı
A- A A+
ARUCAD'dan yapılan açıklamaya göre sergi, 22 Mayıs'a kadar Lefkoşa Saray Otel arkasındaki Müftü Raci Efendi Sokak'ta bulunan ARUCAD'ın etkinlik mekânı Art Space'te ziyarete açık olacak.

Kıbrıslı sanatçı Aslı Bolayır'ın ARUCAD Art Space'te izleyiciyle buluşan sergisi Connect-xion; göçebe varoluşu, zamanı, ruh halleri ve oluş biçimlerini mekânlar arası hareketle irdeliyor. Bolayır'ın haritalar, litograflar ve kolajlar aracılığıyla çizdiği kalp haritaları, bizi nerede olduğumuzu, nereye gidebileceğimizi, hayatta kaybettiklerimizi ve en önemlisi şans ve tesadüflerle keşfedebileceklerimizi gösteriyor.

ASLI BOLAYIR KİMDİR?

Fransa'da Marsilya Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü'nden mezun olan Aslı Bolayır, yurt içi ve yurt dışı birçok kişisel ve kolektif sergide yer aldı. Çalışmaları özel ve kamusal koleksiyonlarda bulunuyor. Ayrıca Expressive Arts atölyelerini Kıbrıs ve İspanya'da devam ettiriyor. Şu an Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi'nde (ARUCAD) Plastik Sanatlar Bölümü'nde görev yapıyor.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.