GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Limasol'da EOKA B bağlantılı örgüt evi ortaya çıkarıldı

Limasol'da EOKA B bağlantılı örgüt evi ortaya çıkarıldı

Limasol'da, içerisinde otomatik silah ve mühimmat bulunan 1974 dönemine ait küçük bir örgüt evi ortaya çıkarıldığı haber verildi.

Yayın Tarihi: 11/05/19 12:36
okuma süresi: 1 dak.
Limasol'da EOKA B bağlantılı örgüt evi ortaya çıkarıldı
A- A A+
Haravgi, Limasol'da son 25 yıldır kullanılmayan bir apartmanın yıkım işlemleri sırasında ortaya çıkarılan örgüt evinin EOKA B ile bağlantılı olduğunu yazdı.

Gazeteye göre, yıkım çalışmaları yapan ekip, Perşembe günü apartmanın zemin katındaki bir dairenin banyo duvarını yıkarken, duvar içerisine gizlenmiş 5 adet SHE marka otomatik tüfek, 1 adet FN tipi otomatik tüfek ve 5 adet de eski tip ve markası bilinmeyen otomatik tüfek yanında çok sayıda çeşitli çap ve kalibrede mermi buldu.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine giderek silah ve mermileri emare olarak alan polis, silahların suç faaliyetlerinde kullanılıp kullanılmadığını araştırıyor. Polis ayrıca, silahların içerisinde bulunduğu dairede son yaşayan kişiyi arıyor.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.