GÜNEY KIBRIS
okuma süresi: 1 dak.

Bir ELAM'lı da kokainden yakalandı

Bir ELAM'lı da kokainden yakalandı

ELAM Larnaka örgütü yöneticisinin bir süre önce suç örgütüne katılmak, suç işlemek için teşekkül oluşturmak, tehditle mal elde etmek, şantaj, şiddet uygulama tehdidi ve yasadışı silah bulundurmaktan tutuklanmasının ardından bir ELAM'lı yetkilinin de uyuşturucudan tutuklandığı haber verildi.

Yayın Tarihi: 11/05/19 13:57
okuma süresi: 1 dak.
Bir ELAM'lı da kokainden yakalandı
A- A A+
Haravgi, Lefkoşa bölgesinde ikamet eden ELAM'lı Yakovos Petru'nun, tasarrufunda, satmak maksadıyla, 1 kilo 100 gram kokain bulundurmaktan 7-8 Nisan'da Baf'ta polis tarafından yakalandığını, hakkında alınan 8 günlük tutukluluğu sonrasında mahkeme gününe kadar serbest bırakıldığını yazdı.

Gazete, ELAM'ın bölge yetkilisi olan Petru'nun, ELAM Başkanı Hristos Hristu ve ELAM Lefkoşa Sorumlusu ve Strovolo Belediye Meclis Üyesi Yorgos Haciyoannu ile yakın temas içerisinde olduğunu yazdı, üçlünün samimi bir fotoğrafına da yer verdi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.