EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Onur Yürüyüşü bu yıl "Açık ve Onurlu" sloganıyla yola çıkacak

Onur Yürüyüşü bu yıl "Açık ve Onurlu" sloganıyla yola çıkacak

Dünya Sağlık Örgütü'nün 17 Mayıs 1990 yılında eşcinselliği ruh hastalıkları listesinden çıkarması kapsamında kutlanan Onur Yürüyüşü ülkemizde bu yıl "Açık ve Onurlu" sloganıyla 18 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 13/05/19 07:32
okuma süresi: 1 dak.
Onur Yürüyüşü bu yıl "Açık ve Onurlu" sloganıyla yola çıkacak
A- A A+
Kıbrıs Postası – Emel Doğan

Ülkede 2014 yılından bu yana gerçekleştirilen etkinlik bu yıl da aynı coşku ile gerçekleşecek.

"Açık ve Onurlu" sloganıyla yola çıkacak olan Kıbrıs Onur Yürüyüşü üyeleri, 18 Mayıs Saat 17.00'daDereboyu'ndaki Suitex önünden yürümeye başlayarakLefkeliler Hanı'nda eylemlerini sonlandıracak.

Etkinlik lezbiyen, gey, biseksüel, trans ve intersekslerin (LGBTİ+) hak ve özgürlüklerine dikkat çekmek, birlikte çalışmak ve mücadele etmenin önemini vurgulamak adına Lefkoşa Dereboyu Suitex önünde başlayıp Büyük Han'ın arkasında yer alan Lefkeliler Hanı'nda son bulacak, hemen ardından ise Lefkeliler Han'ında parti düzenlenecek. Düzenlenecek yürüyüş ve partiye isteyen herkes katılım gösterebilecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.