ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Darp etmek için paketçi kılığına giren Muhammed Tusün cezaevine gönderildi

Darp etmek için paketçi kılığına giren Muhammed Tusün cezaevine gönderildi

Hanedan Gece Kulübü işletmecisi Yılmaz Taşkın'ın gece kulübü içerisindeki odasına, paketçi kılığında girip, ciddi şekilde darp eden Muhammed Tusün'a 18 ay, Afdin Türkmen'e ise 8 ay hapis cezası verildi.

Yayın Tarihi: 13/05/19 16:06
okuma süresi: 2 dak.
Darp etmek için paketçi kılığına giren Muhammed Tusün cezaevine gönderildi
A- A A+
Kıbrıs Postası – Emel Doğan

Abisi ile husumeti olduğu gerekçesiyle olayı planlayan ve 16 Haziran 2018 tarihinde de Lefkoşa'da Hasan Diyar'ı iki ayrı bıçakla sol baldırından yaralayan 22 yaşındaki Muhammed Tusün'un kefalete bağlıyken, bu suçu işlemesi aleyhine değerlendirildi.

Mahkeme, sanığa 18 ay hapis cezasının yanı sıra, üç yıl süreyle sulh ve sUKÜnü koruyacağı, benzeri suç işlemeyeceğine dair imzaladığı 5 bin TL'lik kefalet senedine de el konulmasına emir verdi.

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün gerçekleşen duruşmada kararı okuyan Yargıç Temay Sağer, sanıkların 22 Ocak'ta Hanedan Gece Kulübü'ne giden iki sanığın Yılmaz Taşkın'a ait odanın kapı kilidi üzerindeki 7.50 TL'lik anahtarı sirkat edip, Taşkın'a "Bağırma, sesini çıkarırsan öldürürüm seni" diyerek tehdit edip, ciddi şekilde darp ettiklerini ve sanıkları aleyhine getirilen davalardan suçlu bulup, mahkûm ettiklerini belitti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.