EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de 'En İyi Mimari Projeler' seçildi

LAÜ'de 'En İyi Mimari Projeler' seçildi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Mimarlık Fakültesi tarafından "Mimarlık Paylaşımları 2018-2019 Güz Dönemi En İyi Projeler" etkinliği düzenlendi.

Yayın Tarihi: 13/05/19 19:02
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'de 'En İyi Mimari Projeler' seçildi
A- A A+

Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümleri içerisinde mimari paylaşımları çoğaltmak amacıyla "EUL Architecture Sharings" başlığı altında sunumlar gerçekleştirildi.

Uluğ: "Paylaşarak karşılıklı öğrenmek yaşam boyu devam edecek olan bir süreçtir"

Etkinlik ile ilgili bilgi veren Mimarlık Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Erçim Uluğ, "Mimarlıkta üretmek kadar ürettiğimizi paylaşmak da tasarım kültürünün yayılmasında önemlidir" dedi.

Paylaşarak karşılıklı öğrenmenin yaşam boyu devam edecek olan bir süreç olduğunu vurgulayan Uluğ,"Her dönem tasarım atölyelerinde yaşanan süreçleri sonsuzlaştırmak ve tasarım kültürünü yaymak amacıyla 2018 yılından başlayarak LAÜ Mimarlık ve İç Mimarlık Bölümleri "Mimari Paylaşımlar" etkinliğini düzenlemektedir" dedi.

"Etkinlik LAÜ Mimarlık Fakültesi içerisinde bölümler arasındaki iletişimi, etkileşimi ve paylaşımı sağlıyor"

"Her akademik dönemin en iyi Mimari ve İç Mimari projelerini onurlandıran etkinlik, proje tasarımcıları tarafından haftalık sunumlar olarak tüm üniversiteye ve halka açık olarak gerçekleşmektedir" diyen Uluğ, LAÜ Mimarlık Fakültesi içerisinde bölümler arasındaki iletişimi, etkileşimi ve paylaşımı sağlayan etkinliğin, bunun yanında Mimarlık kültürünü yaymak adına gelenekselleşerek ileriki dönemlerde de devam edeceğini dile getirdi.Uluğ, üretmenin heyecanını yaşayan ve Mimarlığa gönül vermiş herkesin katıldığı Mimari Paylaşımlar etkinliğinin başarı ile tamamlandığını dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.