YAŞAM
okuma süresi: 2 dak.

Özel gereksinimli gençlerden "Anneler Günü" etkinliği

Özel gereksinimli gençlerden "Anneler Günü" etkinliği

Sosyal Hizmetler Dairesi'ne bağlı Mağusa İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi'ne devam eden özel gereksinimli gençler, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında "Anneler Günü" etkinliği düzenlendi.

Yayın Tarihi: 14/05/19 15:31
okuma süresi: 2 dak.
Özel gereksinimli gençlerden "Anneler Günü" etkinliği
A- A A+
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, merkezin 35 öğrencisinin kendi anneleri için yaptığı çeşitli ahşap eserlerin annelere verildiği etkinlikte, duygulu anlar yaşandı.

Etkinliğe merkezin bağlı olduğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler de katıldı. Öğrenciler halk dansları gösterileri yaparken maniler de okudu.

GÜNEŞKÖY 18 YAŞ ÜSTÜ REHABİLİTASYON MERKEZİ YARARINA KERMES DÜZENLENDİ

Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde ayrıca, Sosyal Hizmetler Dairesi'ne bağlı Güneşköy 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi'ne devam eden özel gereksinimli gençler ile ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Gelişim ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi tarafından merkezde yapılan atölye çalışmaları sonucu ortaya çıkan eserler, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü'nde düzenlenen kermesle satışa sunuldu.

Kermese Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler de katıldı.

Güneşköy 18 Yaş Rehabilitasyon Merkezi'ne devam eden gençlerden oluşan "Engelsiz Ritm Grubu", kermeste konser verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.