İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Arıklı, Özer Berkem için başsağlığı mesajı yayımladı

Arıklı, Özer Berkem için başsağlığı mesajı yayımladı

Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı, BRT'nin ilk müdürü Özer Berkem'in vefatını derin üzüntüyle öğrendiğini belirterek, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve Kıbrıs Türk halkına başsağlığı diledi.

Yayın Tarihi: 14/05/19 16:00
okuma süresi: 1 dak.
Arıklı, Özer Berkem için başsağlığı mesajı yayımladı
A- A A+
YDP Genel Başkanı Arıklı mesajında, "Bayrak Radyo Televizyon Kurumunun kuruluşundan beri içinde olan, ilk müdürü olarak BRT'yi planlayan ve bir mücahit olarak bağımsızlık mücadelesinde önemli roller oynayan, büyük dava ve inanç adamı Özer Berkem'i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz" dedi.

Özer Berkem'in sadece BRT'nin değil, bilgi ve birikimi ile Türkiye özel kanallarında da verimli çalışmalar yaptığını ve TGRT'yi sıfırdan kurarak önemli görevler ifa ettiğini belirten Arıklı, "Merhuma Allahtan rahmet, ailesine ve halkımıza başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.