EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Neslihan Atagül Doğulu GAÜ'de sevenleriyle buluştu

Neslihan Atagül Doğulu GAÜ'de sevenleriyle buluştu

Neslihan Atagül Doğulu, GAÜ'lü öğrencilerle bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 15/05/19 13:22
okuma süresi: 2 dak.
Neslihan Atagül Doğulu GAÜ'de sevenleriyle buluştu
A- A A+
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 2019 Bahar Şenlikleri kapsamında konserlerin yanı sıra ünlü söyleşilerine de ev sahipliği yapıyor. Neslihan Atagül Doğulu, GAÜ Milenyum Senato Merkezi'nde, GAÜ öğrencileri ile buluştu.

Annesinin her konuda büyük destekcisi olduğunu belirten Neslihan Atagül Doğulu söyleşide; "Oyuncu olmak istediğimi söyleyince annem de bana inandı ve güvendi. Bir süre bekledikten sonra dizi ve filmlerle buraya kadar geldim" dedi.

Eşi Kadir Doğulu hakkında açıklamalarda bulunan Neslihan Atagül Doğulu; "Kadir her zaman çok atiktir. O, bu konularda çok çabuk hazır cevaptır. Ama o benim hissettiğimden de öte farklı bir yerde. Biraz klişe olabilir ama onu üç beş kelimeye sığdıramıyorum" ifadelerini kulandı.

Neslihan Atagül Doğulu, GAÜ Medya'ya verdiği özel röportajda; "İyi ki davet ettiniz ve iyi ki sizlerle tanıştım. Kıbrıs'ı çok fazla sıcak buldum. Öğrencilerin ilgisi beni daha yakından tanımaya yönelikti ve bu benim için çok güzel bir şey. Mezun olan öğrencilere ve hala okuyan öğrencilere söylemek istediğim tek şey; eğer bir şeye inanıyorsanız peşinden gidin. Bu eğitim de aşkta, hayal de olabilir. Bunların hepsini bir arada yapabilirsiniz. Sadece kendinize inanmanız ve kendi duygunuzun peşinden gitmeniz yeterli. Çünkü bizim size ihtiyacımız var" dedi.

Kıbrıslı Sanatçı Ahmet Evan GAÜ Bahar Şenliklerinin İkinci Gecesine Damga Vurdu

Şenliklerin ikinci gününde öğrencilerle ve Kıbrıs Halkı ile buluşan Kıbrıslı Sanatçı Ahmet Evan dinleyicilerine eşsiz bir gece yaşattı. Ahmet Evan ile tüm zamanlara yolculuk yapan dinleyiciler yerli ve yabancı şarkıları bir arada dinlemenin hazzını yaşadı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.