ADLİ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Akacan ve korumalarının davası sürüyor

Akacan ve korumalarının davası sürüyor

Bulut Akacan'ın iki korumasıyla birlikte, aralarında alacak-verecek meselesi olduğu gerekçesiyle 7 Ocak 2019'da Girne'de bir mekanda yemek yiyen iş insanı Erhan Başay ve arkadaşı Zeki Asımoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle "Vahim zarar" ve "Ciddi darp" davarından Girne Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargı süreci devam ediyor.

Yayın Tarihi: 16/05/19 08:00
okuma süresi: 2 dak.
Akacan ve korumalarının davası sürüyor
A- A A+
Kıbrıs Postası

Bulut Akacan, bugüne ertelenen dava duruşması için az sonra Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti huzuruna çıkacak.

Bugünkü duruşmadan önce edinilen bilgiye göre teminat şartları ile tutuksuz yargılanan Akacan ile hükümsüz tutuklu olarak Ocak ayından beri yargılanmayı beklenen korumaları Vasıf Gurbanov ile Orçun Özorçun cephesinde gerginlik yaşanıyor.

Akacan'ın serbest yargılanması üzerine de Milano'ya gidebilmek için teminat değişikliği başvurusunun korumalarını öfkelendiği öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere yaşanan olay sonrasında Asımoğlu, Girne Dr. Akçiçek Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek müşahede altına alınmıştı. Zeki Asımoğlu vahim zarara uğratılmıştı.

Olayla ilgili tutuklanan iş insanı Bulut Akacan teminatla serbest bırakılmış, 24 yaşındaki Vasıf Gurbanov ve 29 yaşındaki Orçun Özorçun isimli iki koruması ise yargılanmak üzere cezaevine gönderilmişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.